top of page

Red Devil 😈 Fan Group

Public·988 members

Emily Backer
Emily Backer

Чому не можна підписатися на хештеги інстаграм

Спершу я була трохи розчарована, що Інстаграм прибрав підписку на хештеги https://ua-smm.com.ua/uk/blog/chomu-ne-mozhna-pidpisatisya-na-heshtegi-instagram/ адже це здавалося зручним способом слідкувати за новинами та трендами. Проте швидко зрозуміла, що зміни пішли на користь: тепер менше спаму і більше релевантного контенту. Щоб не втрачати потрібні теми, я почала використовувати пошук за ключовими словами, зберігати цікаві пости та підключати зовнішні сервіси аналітики. Так можна отримувати ті ж сигнали, що й раніше, але більш контрольовано і без шуму.

Особливо мені допомогло налаштування ручних колекцій і регулярний аналіз того, що працює. Тепер я відстежую охоплення, взаємодії та ER, і бачу, як контент просувається у рекомендаціях без підписок на теги. Такий підхід дозволяє ефективно планувати пости, тестувати теми та залишатися в курсі трендів. Навіть без старої функції підписки на хештеги Інстаграм, робота з контентом стала більш усвідомленою та продуктивною.

2 Views

Members

Original on Transparent.png

Also Featured In

• Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey RSS Icon
  • Grey Pinterest Icon
Donate with PayPal

Like what you read? Donate now and help me provide fresh content and analysis for my readers   

© 2015 by "The Daily Manc". Website proudly created by a true Red, Chuky Akosionu, for Supporters of Manchester United.

bottom of page